de Praktijktafel, het begint bij jou!

13jun2022

week van de HSP 2022

in Coachhuis, Mierlosweweg 200 Helmond

Je hebt voldoende informatie verzameld over je hoogsensitiviteit en toch kun je in je dagelijkse context onvoldoende herkennen hoe het een rol speelt in situaties en ontmoetingen. Wat als we eens beginnen bij jouw praktijkvoorbeelden en ontdekken hoe deze te maken hebben met je hoogsensitiviteit? Dat levert interessante gezichtspunten op waar je wat mee kunt doen.

Aan de praktijktafel zijn jouw dagelijkse voorbeelden meer dan welkom en het uitgangspunt voor ons gesprek. Dan wordt duidelijk welke informatie voor jou relevant is en hoe je dit kunt toepassen in je dagelijkse dag.

Ik coach al 17 jaar hoogsensitieve volwassenen van allerlei leeftijden. Daarin staat de ontwikkeling van hoogsensitiviteit, eigenheid en zingeving centraal met de nadruk op de toepassing ervan in de dagelijkse praktijk.

Een beschrijving van een dagelijkse situatie is genoeg om zinvol met elkaar in gesprek te komen. Van harte welkom om aan te schuiven.

 

De praktijktafel is voor jou als:

- je bekend bent met je eigen hoogsensitiviteit

- je vraag gaat over jouw dagelijks leven en werk

- je een praktisch voorbeeld mee kunt nemen 

- je vraag ook door anderen gehoord mag worden

 

Op deze morgen komen er 4-6 vragen aan de orde. Je kunt ook als luisteraar aanwezig zijn aangezien je leert van wat de ander inbrengt. Per inbreng is er ook een moment om iets op te merken of te vragen.

Je kunt je voor de praktijktafel aanmelden via de contactpagina en ontvangt dan van mij een bevestiging. Geef even aan of je als luisteraar komt of een vraag meebrengt.

data                                    maandag 13 2022, WEEK van de HSP

tijd                                       1e ronde 9.30 uur-10.30 uur, half uur pauze*,
                                             2e ronde 11.00 uur-12.00 uur

Plaats                                 Coachhuis, Mierloseweg 200 in Helmond

groepsgrootte                  maximaal 12 personen

kosten                                ivm de Week van de HSP 10 euro incl. koffie

 

* het is leuk om in de pauze de andere aanwezigen te ontmoeten bij een kopje koffie en elkaar te spreken over wat je gehoord hebt. Daarna beginnen we met de volgende ronde.