1 op 1

Helder zicht op jezelf brengt je voorbij wat nu in de weg zit

Waarom 1 op 1?

Wat je wilt is een duurzaam resultaat dat werkelijk verandering brengt in de dingen waar je nu tegenaan loopt.

Je wilt een persoonlijk plan van aanpak dat recht doet aan wie je bent, wat je kunt en wat je wilt.

Je  wilt verder kijken dan je vragen en problemen en zicht krijgen op jezelf.

Je bent toe aan een individueel traject met exclusieve aandacht en betrokkenheid.

Afhankelijk van je vraag kan deze 1op1 begeleiding bestaan uit:
1. een praktijksesssie
2.
een individueel coachtraject Zicht op Jezelf

In een praktijksessie staat jouw praktijkvoorbeeld centraal. Het is één coachgesprek waarin we vanuit verschillende perspectieven kijken naar je dagelijkse praktijk, de verbinding met hoogsensitiviteit, waar je tegenaan loopt en wat je wilt veranderen.

 

Het individuele coachtraject ZICHT OP JEZELF omvat meerdere gesprekken.  Het is een maatwerktraject waarin inzichten persoonlijk en alleen op jou van toepassing zijn. Gerichte observatie en toegespitste oefeningen zorgen voor een verbinding tussen kennis en inzicht en jouw praktijk van alledag.

Persoonlijke oplossingen die recht doen aan wie je bent en wat je wilt. Ook al weet je nu misschien niet wat dat is en heb je juist dáár hulp bij nodig.

ZICHT OP JEZELF zet je zonder aarzeling stevig in je sensitieve schoenen. Je kunt laten zien wie je bent en dat geeft rust, voldoening en tevredenheid.

3 maanden intensief met jezelf in gesprek over:

 

  • wat hoogsensitiviteit is en wat het doet in je lichaam, hoofd, hart en ziel
  • welke invloed dat heeft op je persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit
  • welke denkpatronen, dwaalsporen en strategieën hieruit ontstaan zijn
  • hoe je hiermee de omgeving en de ander ontmoet en met welke gevolgen
  • hoe jij jezelf centraal kunt stellen in je leven en werk en hierin tot je recht komt
  • hoe jij je hoogsensitiviteit kunt koppelen aan je overige talenten en kwaliteiten
  • hoe je deze inzichten omzet in stuurkracht en richting voor je toekomst

In een intakegesprek, of tijdens een bel-afspraak, verkennen we je vragen en wat ik voor je kan betekenen. Je ontvangt daarna een kort verslag met een persoonlijk plan van aanpak. Het verslag én het gesprek geven meteen duidelijkheid of dit is wat je zoekt.

Is er toch nog twijfel en onzekerheid ( dat is niet ongewoon, dus neem dat serieus!) dan neem je contact met me op en bespreken we rustig of je persoonlijk plan klopt of dat er aanpassingen nodig zijn.

Een bijbehorende offerte geeft zicht op de investering die van je gevraagd wordt. Indien nodig maken we afspraken over de wijze van betaling.

Pas daarna neem je de beslissing of je kiest voor mijn begeleiding. Gaan we met elkaar aan het werk dan plannen we meteen alle afspraken in zodat je weet waar je aan toe bent.

Kun je niet wachten en wil je er nu over doorpraten? Bel me dan en maak een vrijblijvende bel-afspraak. Dan spreken we elkaar over wat in jouw leven op dit moment aan de orde is. Kun je me meteen horen en een indruk vormen van wie ik ben en wat ik voor je kan betekenen.

 06-48299168