Zoek je een praktische toepassing van je hoogsensitiviteit zonder de ruis en het gedoe dat je nu regelmatig ervaart?
Wil je het eeuwige zoeken achter je laten en wens je een resultaat dat bij je past, rust brengt en voldoening geeft?
Ik ga graag met je in gesprek hoe ik je daarbij kan helpen.

CONTACT

Nog geen evenement beschikbaar

OVERLEGGEN!

Herken je veel in wat je hier leest en vind je het lastig om te bepalen wat je ermee wilt doen?

Neem gerust contact met me op om daar eens over door te praten. Ik spreek je graag!

Stuur me een mail via contactpagina of naar rijk@kansrijkcoaching.nl

Dan maken we een telefonische afspraak om eens rustig te verkennen wat er aan de hand is en of ik daarin iets voor je kan betekenen.

Of neem rechtstreeks contact met me op: 06-48299168

LEZINGEN!

Ik geef regelmatig een lezing over wat het betekent om hoogsensitief te zijn en het effect daarvan op jezelf en je leven van alledag.

Lezing 2019-2020   Hoogsensitiviteit & Innerlijke stress!

Kijk in de agenda voor actuele data

1 op 1 begeleiding PERSOONLIJK MAATWERK

Je zoekt een duurzaam resultaat dat werkelijk verandering biedt voor de dingen waar je nu tegenaan loopt. Je zoekt helderheid en duidelijkheid, inzichten en daaraan gekoppeld handvatten die je hoogsensitiviteit integreren in alle facetten.

Ik lever persoonlijk maatwerk in een 1 op 1 begeleiding die bestaat uit coachgesprekken aangevuld met gerichte observatie en oefeningen toegespitst op jouw dagelijks leven.

Om goed te kunnen bepalen wat je hierin nodig hebt bespreken we je vragen en wensen tijdens een belafspraak of in een intakegesprek. Dan krijg je meteen helderheid over de aspecten die hierin een rol spelen zodat je ook een goede beslissing kunt nemen of je hiermee aan het werk wilt gaan.

Je ontvangt daarna een kort verslag met jouw plan van aanpak en een bijbehorende offerte waarin je zicht hebt op de investering die er van je gevraagd wordt.

Mochten hierin nog aanpassingen nodig zijn of is er toch nog twijfel en onzekerheid ( dat gebeurt regelmatig bij HSP-ers, dus neem dat serieus!) dan neem je contact met me op en bespreken we rustig of je persoonlijk plan klopt voor jou.

Gaan we met elkaar aan het werk dan plannen we meteen alle afspraken in zodat je weet waar je aan toe bent. Indien nodig maken we afspraken over de wijze van betaling.

Wil je de mogelijkheid van 1op1 begeleiding onderzoeken? Stuur me een mail via contactpagina of naar rijk@kansrijkcoaching.nl

Of neem rechtstreeks contact met me op. Als ik in gesprek ben, spreek dan even in en ik bel je binnen een dag terug: 06-48299168

training

Op dit moment bied ik 2 verschillende trainingen aan, een dagtraining Grenzen! en een SBAT-training van 8 weken Grenzen stellen met compassie.

Kijk in de agenda voor actuele data en plaatsen en tijden