Overleggen?

Neem gerust contact met me op voor een eerste indruk

 

Herkenning?

Misschien vind je veel herkenning in wat je hier leest. Herkenning is een graadmeter dat je hier op de goede plek bent om eens naar je hoogsenstiviteit te kijken. Het geeft bevestiging dat het niet raar is waar je mee rondloopt en dat je er niet alleen voor staat.

Wat wil je met je herkenning doen?

  • Wil je goede algemene informatie over hoogsensitiviteit?
  • Misschien heb je hulp nodig om je vragen duidelijk en helder in kaart te brengen?
  • Wil je een training volgen over grenzen en het ombuigen van je aandacht?
  • Of zoek je juist persoonlijke begeleiding bij al je vragen?

Laten we even overleggen!

“”….aan de telefoon was er al zoveel herkenning. Je raakte precies de punten aan die ik bedoelde en ik had meteen het idee dat het over mij ging….”

Een bel-afspraak

Neem gerust contact met me op. Ik maak graag een vrijblijvende bel-afspraak met je. Misschien vind je het prettiger om een verkennend gesprek te plannen, dat kan ook. Zo weet ik zeker dat ik de ruimte en de tijd heb om goed naar je te luisteren en kunnen we elkaar rustig spreken over wat er aan de hand is.

In deze verkennende fase vertel ik je ook wat je van mij kunt verwachten. Dan merken we meteen of we met elkaar aan het werk gaan en wat het beste bij je past.

Je hoeft nog niets te beslissen, je hebt helderheid en duidelijkheid nodig, een persoonlijke indruk en goede informatie. Maak er gebruik van en aarzel niet om me te bellen!

Kun je niet wachten en wil je er nu over doorpraten? Neem gerust contact met me en maak een vrijblijvende belafspraak.

 06-48299168