WORKSHOP IK-OPSTELLING

30sep2021

Leven vanuit een stevig fundament in jezelf!

in Coachhuis, Helmond

Systemisch kijken we graag naar onze plaats in het geheel en wat het met ons doet. In een IK-opstelling kijk je ook systemisch, maar focus je op je eigen systeem. Het laat je zien hoe je eigen voelen en denken met elkaar verbonden zijn en hoe je dit uitwisselt met je omgeving. Hoe reageer je in het moment op die omgeving die ook iets met jou uitwisselt?

 

        

 

 

Zo merk je of wat je voelt klopt met wat je denkt, of je zonder terughouding kunt doen wat je van plan bent of hoe jij jezelf bent tussen anderen en wanneer je jezelf dreigt te verliezen en hoe dat komt. Een interessante ontdekkingstocht die je een andere kijk geeft op jezelf. Met deze informatie op zak stuur je jezelf anders aan dan voorheen.

In deze interactieve workshop bouw je een proefopstelling op tafel ( foto) en via kleine interventies en verschuivingen in de opstelling ervaar je hoe je in deze uitwisseling met je omgeving in het moment reageert. Met humor en relativering ontmantelen we alle misvattingen die hier gaandeweg over zijn ontstaan.

Deze workshop kan alleen live plaatsvinden en om dat Corona-proof te kunnen doen is er plaats voor 8 personen.In deze workshop maak je ook kennis met het gedachtegoed van de training Grenzen stellen met compassie die in oktober start.

Voor wie:            hoogsensitieve volwassenen die zoeken hoe ze meer vanuit zichzelf kunnen leven, HSP-coaches

Plaats:                 Tuinkamer Coachhuis, Mierloseweg 22 in Helmond

Tijd:                      vrijdag 17 september 2021          10.00-11.30 uur

Kosten:                gratis

Aanmelden:        meld je aan met naam en telefoonnummer: https://kansrijkcoaching.nl/contact/