WORKSHOP IK-OPSTELLING

16jun2021

Anders kijken naar jezelf!

in Coachhuis, Helmond

Systemisch kijken we graag naar onze plaats in het geheel en wat het met ons doet. In een IK-opstelling kijk je ook systemisch, maar focus je op je eigen systeem. Het laat je zien hoe je eigen voelen en denken met elkaar verbonden zijn en hoe je dit uitwisselt met je omgeving. Hoe reageer je in het moment op die omgeving die ook iets met jou uitwisselt?

        

 

 

Zo merk je of wat je voelt klopt met wat je denkt, of je zonder terughouding kunt doen wat je van plan bent of hoe jij jezelf bent tussen anderen en wanneer je jezelf dreigt te verliezen en hoe dat komt. Een interessante ontdekkingstocht die je een andere kijk geeft op jezelf.

In deze interactieve workshop bouw je een proefopstelling op tafel ( foto) en via kleine interventies en verschuivingen in de opstelling ervaar je hoe je in deze uitwisseling met je omgeving in het moment reageert. Met humor en relativering ontmantelen we alle misvattingen die hier gaandeweg over zijn ontstaan.

Deze workshop kan alleen live plaatsvinden en om dat Corona-proof te kunnen doen is er plaats voor 8 personen.

Voor wie:            hoogsensitieve volwassenen die zonder terughouding zichzelf willen zijn

Plaats:                 Tuinkamer Coachhuis, Mierloseweg 22 in Helmond

Tijd:                      woensdag 16 juni 2021                20.00-21.30 uur

                              vrijdag 18 juni 2021                       10.00-11.30 uur

Kosten:                in de week van de HSP vraag ik alleen een tegemoetkoming in de huurkosten

                              15 euro incl. koffie

Aanmelden:        meld je aan via mijn site met vermelding van, naam, voorkeursdatum en telefoonnummer: https://kansrijkcoaching.nl/contact/