Rianne, 51 jaar, verpleegkundige

Ik had een probleem met mijn communicatie en botste al mijn hele leven met mijn omgeving. Ik zat in een chaos van emoties, in een zoektocht naar iets waar ik weer mee verder kon.

Het was wel wennen dat Marian niet met me in mijn gevoel wegzakte en met openheid en eerlijkheid mijn dingen weer aan me terug gaf. Die openheid en eerlijkheid zijn voor mij een voorwaarde, maar ik ben behoorlijk eigenwijs en heb wel een krachtig iemand nodig die me daarin aanstuurt.

Zij heeft mij in de coaching vertrouwen gegeven dat ik bij de juiste vragen kwam, dat ik bij mezelf kwam. Ze zag dat ik dat kon terwijl ik daar zelf helemaal niet zo zeker van was. Ik was dat vertrouwen kwijt en daarom kwam ik bij haar.

Ik heb van Marian geleerd dat mijn hoogsensitiviteit bij mezelf begint en niet bij de ander en dat daarin vele valkuilen zitten waar ik geen weet van had.

Ik heb gezien dat mijn eigen behoefte om de diepte in te gaan in de communicatie vaak niet aansluit bij de ander. Ik ervaar nu ook in oppervlakkige gesprekken hoe ik in verbinding blijf met mezelf en dat heeft mij heel veel opgeleverd.

Ik heb nu een keuze en die had ik eerst niet.

Ik heb een betere band met mijn dochter waar ik 4 jaar lang geen contact mee had op moeder-dochter-niveau en heb met haar fijne gesprekken.

Marian heeft samen met mij mijn relatie met de ander opnieuw vorm gegeven en ik wist niet dat ik daar zo van kon genieten.