rejection sensitivity heeft maatwerk nodig

Helder zicht op jezelf brengt je voorbij wat nu in de weg zit

INDIVIDUEEL MAATWERKTRAJECT

Dit korte individuele traject over afwijzingsgevoeligheid bestaat uit een vast en een flexibel onderdeel.

Het vaste deel bestaat uit een telefonische intake van ongeveer 1 uur en een coachsessie van 2,5 uur waarin we werken met jouw praktijkvoorbeelden aan de vijf cirkels:

5. wat laat je zien aan de buitenkant
4. welk patroon dekt dit toe in denken, voelen en handelen
3. welke condities en voorwaarden zijn hierin aanwezig
2. wat is je negatieve geloof over jezelf
1. wat is je natuurlijke staat van zijn

Hiermee breng je in kaart hoe bevestiging en afwijzing zichtbaar worden in je dagelijks leven. Je merkt hoe je geleerd hebt niet te geloven in jezelf, zonder dat je dat wilt. Tegelijkertijd krijg je zicht op je oorspronkelijkheid, je eigenheid, vóórdat afwijzing een rol speelde.

Van deze sessie ontvang je een persoonlijk verslag en je neemt de door jou uitgewerkte vorm mee naar huis.

Ik zie nu dat ik mag vertrouwen op mijn eigen basis en ervaringen

OOK HET FLEXIBELE VERVOLG IS MAATWERK

Afhankelijk van jouw wens en mijn professionele inschatting maak je een keuze voor een passend vervolg op de eerste sessie. Doel is de integratie van je inzichten in je dagelijkse praktijk en dat kan weerbarstig zijn.

Ik heb gemerkt dat dit voor iedereen verschillend is en vandaar mijn keuze voor een strippenkaart van 1, 2 of 3 sessies van maximaal 2 uren.

De inhoud van de vervolgsessies wordt meestal al zichtbaar in de eerste coachsessie. Soms is er even bedenktijd nodig en kan daarna een persoonlijke keuze gemaakt worden.

WAAR KUN JE DAN AAN DENKEN?

  1.  je wilt een aantal praktische situaties concreet uitwerken vanuit je nieuwe inzichten om ze in de praktijk te kunnen toepassen
  2.  je wilt meer zicht krijgen op je kwaliteiten om je sterker te voelen en je bewuster te zijn van je talenten en valkuilen
  3.  je hebt behoefte aan een IK-opstelling en wilt onderzoeken hoe jij je verhoudt tot je eigen voelen en denken om ze bewuster aan elkaar te kunnen verbinden.

Mijn klanten vinden het prettig om in deze vorm zeggenschap te hebben over hun eigen coachtraject, aansluitend bij de eigen wensen en verlangens.

Kun je niet wachten en wil je er nu over doorpraten? Bel me dan en maak een vrijblijvende bel-afspraak. Dan spreken we elkaar over wat in jouw leven op dit moment aan de orde is. Kun je me meteen horen en een indruk vormen van wie ik ben en wat ik voor je kan betekenen.

 06-48299168