rejection sensitivity

op weg naar zelfcompassie - kort individueel traject

Dit korte individuele traject over afwijzingsgevoeligheid  bestaat uit 3 coachsessies van ongeveer 2 uren waarin je voorbij de afwijzing je opnieuw verbindt met je eigenheid en je oorspronkelijkheid.

Het traject start met een telefonische intake, gevolgd door een 1e coachsessie waarin we vanuit jouw praktijkvoorbeelden het verslavende systeem van rejection sensitivity ontmantelen en helder op tafel leggen:

5. wat laat je zien aan de buitenkant
4. welk patroon dekt dit toe in denken, voelen en handelen
3. welke condities en voorwaarden van anderen zijn hierin aanwezig
2. durf je negatieve geloof over jezelf onder ogen te zien
1. je verbindt je met je natuurlijke staat van zijn, vóór het oordeel en de afwijzing

Je krijgt zicht op je oorspronkelijkheid, je eigenheid, vóórdat afwijzing een rol speelde. Dat geeft het tegenwicht dat je nodig hebt om de afwijzing een halt toe te roepen.

Van deze sessie ontvang je een persoonlijk verslag en je neemt de door jou uitgewerkte vorm mee naar huis.

 

Ik zie nu dat ik mag vertrouwen op mijn eigen basis en ervaringen

 

 

In de 2e coachsessie maak je een IK-opstelling waarbij je systemisch kijkt naar je relatie met de omgeving en focust op je eigen systeem, je eigen voelen en denken. Je werkt in de opstelling direct met je gevoel van #afwijzing en de daaraan verbonden persoonlijke ervaringen, innerlijke beelden, verantwoordelijkheden en overtuigingen.

Je ontmantelt het gevoel van #afwijzing, voelt het voor wat het is, geeft het een nieuwe plaats of bergt het veilig op waardoor het niet langer getriggerd wordt. Je eigen innerlijke gevoelswereld is nu meer toegankelijk voor je, zonder het onaangename gevoel van afwijzing.

In de 3e coachsessie integreren we de inzichten uit hoofd en hart in je dagelijkse praktijk a.h.v. voorbeelden uit jouw dagelijks leven waarbij nieuwe, concrete en haalbare stappen ontstaan.

 

 

Kun je niet wachten en wil je er nu over doorpraten? Bel me dan en maak een vrijblijvende bel-afspraak. Dan spreken we elkaar over wat in jouw leven op dit moment aan de orde is. Kun je me meteen horen en een indruk vormen van wie ik ben en wat ik voor je kan betekenen.

 06-48299168